Hur du kan dela din kreativitet

Alla vill inte dela med sig av sin kreativitet, eller visa den för andra. Men det finns ändå vissa personer som vill att andra ska ta del av deras kreativitet och skapelser. Detta går att göra på olika sätt. Du behöver inte måla en tavla och sen hänga upp den någonstans – utan det finns så många andra sätt du kan dela din kreativitet med andra som är intresserade av den på. 

Ett sätt att dela din kreativitet med andra är att laga den som en middag åt andra. Detta kräver såklart att du är kreativ genom att odla grönsaker, rotfrukter och andra ätbara livsmedel. Kanske är det en form av kreativitet som passar dig, eller kanske inte. Oavsett vet du inte förrän du har testat. För att kunna testa just detta behöver du bland annat handla jord hos Byggmax eller en liknande affär, köpa frön och lägga mycket omsorg på dina plantor.

Andra sätt

Det finns många andra sätt du kan dela din konst och kreativitet på med andra. Kanske är det genom en dansföreställning, försäljning av dina egendesignade klädesplagg eller bilder på sociala medier som du har fotat. Ingen av dessa sätt är rätt eller fel eller bättre än det andra. Det handlar helt enkelt om vad det är för kreativitet du utför och hur du vill att den ska tas emot av andra. 

Såklart kan du också vara kreativ bara för din egen skull. Du behöver inte visa upp det du har skapat. Du gör precis som du själv vill med din kreativitet och ditt skapande.

Leave a Comment

Your email address will not be published.