Om du vill sälja din konst

Har du skapat mer konst än vad du kan göra av med? För att lösa det problemet kan du testa att sälja din konst eller ställa ut den någonstans. Eller så kan du ge den till välgörenhetsorganisationer som alltid är tacksamma över att ta emot kreativa saker.

Ett annat sätt är att lämna in din konst till olika second hand butiker. Då är det inte lika stor chans att du tjänar någonting på det – men är det verkligen det som betyder något? Det viktiga är ju att du kan fortsätta vara kreativ och skapa, inte att du ska tjäna pengar.

Om du vill sälja konst på second hand kan du göra det på olika sätt. Du kan till exempel hålla i en loppis eller gå till en butik som säljer second hand. Där kan du lämna in din konst för försäljning, och då är det personalen i butiken som tar hand om allting som har med prissättning och sälj att göra. Så allt det svåra slipper du.

Vad du kan göra med det du tjänar

Tjänar du något får du såklart göra exakt vad du vill med pengarna. Men om ditt mål inte är att tjäna pengar så kan du lägga pengarna på att köpa nya färger, penslar och andra tillbehör. Du kan också köpa nytt och göra om det till ditt eget. Ett alternativ är att köpa nya glas eller annat porslin, som du kan hitta här. Dessa kan du sen dekorera precis som du vill.