Designa affischer

Väggprydnader passar sig väldigt fint i alla hem, men ibland kan man bli lite trött på att ha samma tavlor år ut och år in. Då kan man istället välja att sätta upp affischer som både är smidigare att byta ut ibland om man känner för det och även billigare att införskaffa. Om man väljer att rama in affischerna så kommer det i princip se ut som vanliga tavlor när de hängs upp.

Om man känner att detta med affischer kanske är ens grej så finns det väldigt mycket affischer på nätet, både som man kan designa själv eller färdiga exemplar. Affischer finns i många olika storlekar och även varierande form. Man kan t.ex. skapa en jättefin affischvägg med affischer i olika storlekar, nästan som ett collage. Om man vill så är det trevligt att byta några affischer efter årstid. Runt jul kanske man vill ha affischer med jultema, under påsken påsktema osv. Skapa affischer med peppande citat som du kan titta på när du behöver lite extra motivation. Det kan göra mycket att ha några små påminnelser på väggarna för dagar då man känner att allt kanske inte är på topp. Då kan det vara bra för att komma ihåg att det kommer bättre och ljusare dagar.

Skillnaden på hela ditt hem kommer bli enorm när du börjar pryda väggarna med stilrena och snygga affischer. Det kan vara svårt att tro innan de väl sitter där, men efteråt kommer du nästan inte kunna föreställa dig hur det var innan.